Jeans

(4)
 
-30%
Curve

EVOKED VILA

€ 17,45 € 24,99
-20%
Curve

EVOKED VILA

€ 31,95 € 39,99
-20%

VILA

€ 39,95 € 49,99
-20%
Curve

EVOKED VILA

€ 27,95 € 34,99

Jeans-udsalg

Jeans går aldrig af mode - det er helt sikkert. Her finder du vores store udsalg af jeans til kvinder, som er med på de nyeste tendenser. Vi tilføjer nemlig løbende nye styles til vores udsalg, så du altid kan finde opdaterede trends og jeans tilbud hos VILA.

Jeans udsalg – mange forskellige styles

VILA jeans fås i forskellige pasforme, vaske og styles, der blender ind i modebilledet på alle tidspunkter. Kombinér dine jeans med lækre New tops fra vores nyeste tilføjelser eller brug dem sammen med det, du har derhjemme i forvejen. Et par lækre jeans kan styles op og ned og kan derfor både bruges på arbejde, i fritiden eller til fest.

 

Uanset om du er på udkig efter et par Mom jeans, skinny jeans, højtaljede jeans eller den helt nye tendens med Wide jeans, så har vi alt, hvad du har brug for. Du finder dem til favorable priser, for vi har nemlig nedsat vores jeans med op til 50 % her i vores udsalgskategori.

 

Jeans til kvinder – udsalg

Jeans er en uundværlig del af enhver kvindes garderobe. De ser altid flotte ud og føles godt - takket være det behagelige denim. VILA's jeans findes i mange forskellige farver og vaske, fra de klassiske blå jeans til stonewashed eller lyseblå. Sorte jeans er en klassiker, som også kan bruges til mere formelle begivenheder, mens hvide jeans er perfekte til sommerens arrangementer. Uanset hvilken stil du har, er du sikker på at finde det rigtige par jeans i vores udsalg.

Så hvad venter du på? Find dit nye yndlingspar i vores jeans udsalg i dag. Med så gode priser er det svært ikke at blive fristet! Køb online i dag og få gratis fragt ved bestillinger over 399 kr.