Vaqueros de pernera ancha

(16)
 
Recién llegados
-50%
Made with Recycled Cotton

VILA

€ 29,95 € 59,99
-50%

VILA

€ 24,95 € 49,99
-50%

VILA

€ 24,95 € 49,99
-20%

VILA

€ 47,95 € 59,99
-50%

VILA

€ 29,95 € 59,99
-50%

VILA

€ 29,95 € 59,99
Has visto 12 de 16 artículos. Cargar siguiente

Vida jeans

Om du letar efter jeans med en lösare och bekvämare passform är jeans med vida ben ett bra val. VILAs jeans med vida ben finns i en mängd olika färger och stilar, så du kan säkert hitta ett par som passar din personliga stil.

Du kan även lägga till utställda jeans eller ett par snygga jeans med hög midja i din garderob så att du alltid har en bra bas för en snygg outfit. Utforska VILAs breda sortiment och hitta nästa par favoritjeans till din garderob.

Hur du stylar dina jeans med vida ben

VILAs jeans med vida ben finns i flera olika stilar och kan sättas ihop beroende på om du vill ha en avslappnad look eller om du behöver klä dig mer uppstyrt för en tillställning.

Kombinera jeans med vida ben med en blus och stilettklackar för en smart och elegant look, eller välj en kort t-shirt och sneakers för en cool vardagsoutfit. Oavsett hur du stylar dem kommer du garanterat att känna dig både bekväm och snygg i jeans med vida ben.

Vilken färg ska jag välja?

Du kan välja mellan flera olika nyanser för dina jeans med vida ben beroende på vad du gillar och vilka färger som redan dominerar i din garderob. Om du vill ha ett par jeans som du kan ha på dig året runt kan du välja ett klassiskt par mörkblå eller svarta jeans. De passar till alla färgglada toppar och jackor, oavsett om de är lätta och somriga eller stora och varma för de kallare månaderna.

Om du letar efter något mer iögonfallande kan du prova ett par ljusblå jeans, eller välja några med lite färgspel i denimtyget. Dessa jeans med vida ben är också perfekta för att liva upp din garderob, till exempel om du föredrar att bära toppar och blusar i neutrala färger.

Hitta billiga vida jeans på VILA

Letar du efter en bra affär på damkläder? Då behöver du inte titta långt bort på VILA. Våra snygga och prisvärda kläder är perfekta för alla kvinnor med en liten budget. Men oroa dig inte för att du ska snåla på kvaliteten - med kläder från VILA behöver du inte kompromissa med pris eller kvalitet. Våra kläder är skapade med fokus på att alla kvinnor ska ha råd med snygga, eleganta och bekväma kläder.

Om du vill se de senaste nyheterna kan du se alla våra nya jeans här.